Iznajmljivanje električnih grejača

Iznajmljivanje plinskih i električnih grejača

Nudimo iznajmljivanje plinskih i električnih grejača za posebne prilike kao što su: poslovni sastanci, događaji, proslave, venčanja, promocije, krizme, krštenja, sajmovi, prezentacije itd. Idealni su za terase, balkone, dvorišta, bašte, magacine , radionice, saloni, garaže, podrume.

U ponudi imamo gasne grejače (pečurke) i električne grejače za svečane događaje. Osim što su odličan izbor za grejanje, svojim diskretnim plamenom daju i estetsku notu prostoru i atraktivan vizuelni utisak.
Ukoliko imate potrebu da iznajmite gasne ili električne grejalice, kontaktirajte nas i na osnovu Vaših želja i veličine prostora koji želite da grejete, naš profesionalni tim će se pobrinuti da iznajmite tačan broj grejača adekvatan za vaš prostor za događaje kao i postavljanje i uključivanje istih, tako da ne morate ništa da brinete. Po potrebi obezbeđujemo kompletnu električnu mrežu ili gasne boce. Grejalice iznajmljujemo na kraći ili duži vremenski period u zavisnosti od vaših želja. Dostava i transport su obezbeđeni.

Električni grejači su laki za rukovanje, ne sagorevaju kiseonik, bez štetnih gasova, a zbog ovih prednosti su ekološki prihvatljivi i pogodni za sve prostore. Opremljeni su termičkom zaštitom od pregrevanja, sa ugrađenim termostatom. Koriste se za zagrevanje prostora ili kao pomoćni uređaji za sušenje vazduha, za ubrzavanje sušenja u prostorima gde je temperatura nedovoljna, gde grejanje uopšte nema, ili za grejanje ili delimično dogrevanje. Takođe imamo infracrvene grejače i infracrvene grejače ploča koji su idealni za grejanje, dogrevanje i sušenje većih površina (plafoni, zidovi) . Nudimo iznajmljivanje termogenih grejača na ulje i gas (sa spoljnim ili unutrašnjim sagorevanjem), koji se koriste za grejanje poslovnih i stambenih objekata, hala ili skladišta. Ventilatori se koriste u različitim situacijama kako bi pomogli u bržoj cirkulaciji vazduha ili kao pomoć za ubrzavanje sušenja u remedijaciji vlage jer poboljšavaju protok vazduha. Nudimo aksijalne i radijalne ventilatore. Aksijalni ventilatori, uz istovremenu upotrebu sušenja, značajno ubrzavaju sušenje zidova, plafona i podova. Radijali se koriste za distribuciju suvog vazduha u različitim prostorijama i pomažu u sušenju površinskih materijala, nadzemnih predmeta i izolacije. Kontaktirajte nas i na osnovu Vaših želja i veličine prostora koji želite da zagrejete, napravićemo kalkulaciju i predložiti koji energetski uređaj odabrati za Vaš prostor.
RADO ĆEMO ODGOVORITI NA VAŠE PITANJE

PIŠITE NAM